tala fou

Ina ua maeʻa le Mid-Autumn Festival ma le National Day, ua siʻitia le tau o le sana, ma o le taimi nei na faatau ai le tau ua ova atu i le 2,600 yuan / tone, o le fa-tausaga maualuga. Afaina i le siitia o tau, lysine ma threonine kamupani talu ai nei siitia a latou upusii taʻitasi. O le maketi mo le lysine ma le threonine na tafi i le taimi ua tuanaʻi, ma ua oso maualuga. I le taimi nei, o le maketi tau o 98% lysine o 7.7-8 yuan / kg, ma le tau o le 70% lysine o 4.5-4.8 yuan / kg. O le threonine maketi O le tau o 8.8-9.2 yuan / kg.

O le maketi sana masani "tupu malosi"
O lenei tausaga i matusasaʻe fou vaitau saito mafatia tolu sosoʻo sosoʻo. O le tele o fale mautotogi na mafua ai le faigata i le seleseleina o sana. O le telegese o le alualu i luma o fou lisi lisi ma malosi maketi faamoemoe. O kamupani i lalo o le tau na siitia tau e faoa ai saito. Sa mumusu tagata faʻatoʻaga e faʻatau atu. O le maketi sana na siitia ia Oketopa. , E oʻo atu ia Oketopa 19, o le tau masani i totonu o le aiga o le sana o le 2387 yuan / tone, e 5.74% masina-i-le-masina ma 31.36% tausaga-i-le-tausaga. O le tau o le saga o le sana na siitia mai le 2,220 yuan i le tone i le amataga o lenei tausaga i le 2,900 yuan i le tone i lenei vaiaso, o se siitaga e sili atu i le 30%. I le taimi lava e tasi, o le vave oso faʻateleina le maketi tulaga lamatia o callback, ae o le tau tumau pea maualuga. Talu ai nei, o le tau o mea masani na siitia ma e faigata ona faʻatau, ma o le tau o faʻatinoina i lalo o gaosiga loloto gaosi pisinisi ua matua siitia. Na latou tulitataoina vave ma siitia a latou upusii.

O loʻo faʻaauau pea ona toe faʻaleleia le gaosiga o puaʻa i totonu o le atunuʻu
Ua faʻateleina manaʻoga i totonu o aiga. Talu ai nei, na fai mai ai le sooupu mo le National Bureau of Statistics, e oʻo atu i le faaiuga o le kuata lona tolu, o le aofai o puaa ola e 37.39 miliona, o le tausaga lea tausaga e 20.7%; Faʻatasi ai ma i latou, o le numera o le faʻaputuputu lulu o 38.22 miliona, o se faʻateleina o 28.0%. O faʻamatalaga na faʻatuina e le Fafaga Alamanuia Asosi e mafai foi ona vaʻaia le faʻaauau pea o le toe faʻaleleia o le gaosiga o puaa. Ia Setema, o le fafagaina o meaʻai puaa o 8.61 miliona tone, o le siʻitaga o le 14.8% masina-i-le-masina ma le tausaga-i-le-tausaga siʻitaga o 53.7%. I le 9 masina ua tuanaʻi, o le masina, i le masina, ma le siʻitia o le fafagaina o puaa, ua faʻateleina seʻi vagana ai Ianuari ma Me; ma ua faʻateleina lea tausaga ma lea tausaga mo le 4 masina sosoʻo talu mai Iuni. O le manaʻomia i vaega i fafo sa vaivai, o le faʻamaʻi fou o le pale i Europa ma le Iunaite Setete na toe faʻatulaʻi faʻalua, ma o le tamaoaiga na toe paʻu foi i le kuata lona fa, ma avea ai ma lona lua paʻu.
I le aotelega: o loʻo manaʻomia le manaʻoga o aiga, ua vaivai le manaʻoga mai fafo, o le tau o le sana i le amataga o le tulaga e maualuga, o le auina atu i fafo o le amino acid ua vaiti, o isi lysine ma threonine kamupani o loʻo i ai i le faiaʻina eria. O le amino acid ma threonine kamupani gaosiaina faigata i le seleseleina saito, o le faʻagaioiga o le tau e maualalo, o le tau o le tau e sili atu ona lauiloa, o le tau uiga e malosi, o le maketi e lagolagoina e le malosi faʻagaioiga, tulitatao manaʻomia e uai atu i le sana maketi ma suiga i le tau faʻagaioiga o tagata gaosi.


Taimi Post: Oketopa-26-2020