tala fou

I se taimi lata mai, o le maketi methionine sa faʻagaioia i totonu o le pito i lalo pito i lalo o talaʻaga, ma talu ai nei na faʻasolo i lalo. O le tau o loʻo i ai nei e RMB 16.5-18 / kg. Ua faasolosolo malie ona faalauiloa le tulaga fou o le gaosiga o oloa i totonu o le atunuu i lenei tausaga. O le maketi sapalai e tele ma o le maualalo avanoa o loʻo faʻasolosolo. O paʻu maketi a Europa na paʻu ile 1.75-1.82 euro / kg. Afaina i le vaivai o tau o fefaatauaiga ma le tuputupu aʻe o le gaosiga o oloa i totonu o le atunuʻu, ua faʻaititia ai methionine i tausaga ua tuanaʻi.

Mai ia Ianuari e oʻo ia Iulai 2020, o laʻu atunuʻu o loʻo faʻaulufale mai i totonu le methionine e paʻu le 2% i lea tausaga ma lea tausaga
E tusa i fuainumera faʻamaumauga, ia Iulai 2020, na faʻaulufale mai ai e loʻu atunuʻu 11,600 tone o oloa mautu methionine, o le masina i le masina faʻaititia o 4,749 tone, o le paʻu o le tausaga i le 9614.17 tone, o le faʻaititia o le 45.35%. Ia Iulai 2020, na aumai ai e loʻu atunuu le 1,810 tone mai faleoloa i Meleisia, o se siitaga o le 815 tone tone i lea masina ma le tausaga i le tausaga o le 4,813 tone. Ia Iulai, o oloa mai fafo a loʻu atunuu mai Sigapoa na paʻu maualalo i le 3340 tone, o le masina i le masina pa'ū o le 4840 tone ma le paʻu o le tausaga i le 7,380 tone.

Mai ia Ianuari ia Iulai 2020, o laʻu oloa na faʻaulufale mai i methionine e tusa ma le 112,400 tone, i lalo o le 2.02% i lea tausaga ma lea tausaga. O le tolu atunuʻu maualuga o Sigapoa, Peleseuma, ma Malaysia. Faatasi ai ma latou, o oloa faaulufale mai mai Sigapoa na faamauina mo le maualuga o le aofai, faatasi ai ma le faaputuputuina o le faaulufaleina mai o 41,400 tone, fuaina mo 36.8%. Mulimuli atu ia Peleseuma, o le aofaʻiga o oloa faaulufale mai ia Ianuari e oo ia Iulai e 33,900 tone, o le tausaga lea tausaga e 99%. O le aofaʻi o oloa na aumai mai Malaysia e 24,100 tone, na paʻu i lalo le 23.4% i lea tausaga ma lea tausaga.

O loʻo faʻaauauina pea le leiloa o tupe a pisinisi fai moa
A faʻafetaiaʻi e le faʻaleleia o le faleoloa moa le faʻamaʻi fou o le pale, o le lelei o le faʻatupuina o moa e tuai. Lenei tausaga, ua mafatia le aufaifaatoʻaga mo le tele o taimi. O le averesi o tau o pisinisi moa broiler o le 3.08 yuan / kg, i lalo 45.4% tausaga-i-le-tausaga ma 30% tausaga-i-le-tausaga. O le aferika puaa fiva faamai ua faatapulaaina isi fofoga taumafaina ma vaivai vaivai maketi tuputupu ae. E le gata o le moa ma fuamoa ua leiloa tupe, ae o povi aano e le lelei foi. Talu ai nei, Feng Nan, Failautusi Aoao o le Moa Pisinisi Pisinisi Pisinisi a le Shandong Manu Faʻamanuiaga Association, fai mai o le taimi nei numera o pato i loʻu atunuʻu pisinisi pato o loʻo i le va o 13 miliona ma le 14 miliona, lea ua sili mamao atu i le paleni o sapalai ma manaʻoga . O le ova atu o le tamaoaiga ua mafua ai ona paʻu le polofiti a pisinisi, ma o le pisinisi o pato o loʻo i ai i se tulaga o le leiloa i le atoa itu o pisinisi. O le faʻaletonu o le faʻatoʻaga moa e le faʻatosinaina i le manaʻomia, ma o le maketi methionine ua amata ona maualalo.

I le aotelega, e ui lava o le aofaʻi o le methionine ua faʻaitiitia i masina ua tuanaʻi, na lipotia talu ai nei o le US methionine plant ua taofia le fausiaina ona o le US afa. Peitaʻi, ua siʻitia galuega faʻatino a le au gaosi oloa i totonu o le fale, ua vaivai le faʻaupuga a le au gaosi, e faʻavaivai le faʻatinoina o moa, ma o le sapalai o le methionine e tele ma o se vaivaiga tumau e faigata ona suia.


Taimi Post: Oketopa-26-2020